ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Küçükalanlı Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda Bigep Kapsamımda 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize 4. Deneme sınavımız yapıldı.

Mrt

Öğrencilerin okuma yazma bcereilerini geliştirmek, kültürel etkileşimde bulunmak, Türkçe ve İngilizceyi etkili kullanabilme becerisi kazandırmak için Şanlıurfa Karaköprü ilçesi Küçükalanlı Ortaokulu ile  Osmaniye Toprakkale ilçesi Lalegölü Ortaokulu Bayram Tebriği arkadaşlığı etkinliği başalatıldı.

Mrt

Bigep Kapsamında Verimli ders çalışma teknikleri ve motivasyon semineri Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Halil Küçük tarafından verildi.

Mrt

BİGEP kapsamında yapılan “MESLEKLERİ TANIYALIM”etkinliğimize katılan Köy İmamı Mustafa Hocamıza, iplik fabrikasında çalışan Mevlüt  Bey’e , Çevik Kuvvet Polisimiz Zafer Bey’e, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hüseyin hocamıza ve katılan annelerimize çok teşekkür ederiz .

Mrt

Sivil Savunma Haftası münasebetiyle okulumuzda “Deprem Tatbikatı “ gerçekleştirildi. Siren sesi ile birlikte ‘çök,kapan,tutun’ talimatını yerine getiren öğrencilerimiz ikinci siren sesi ile dikkatli bir şekilde bahçeye tahliye edildi.

Mrt

Fen Bilimleri Dersi hayatın bizzat kendisidir. Öğrenciler bu derste kalıcı öğrenmeleri özellikle yaparak yaşayarak elde etmektedirler. Bunun en güzel yolu ise deney ve gözlem yapmaktan geçmektedir. Okulumuzun kısıtlı imkanları dahilinde Fen Bilimleri Dersi kazanımlarını daha somut hale getirebileceğimiz , sınıf ortamında yapılabilen ve herhangi bir tehlike içermeyen DENEYLER kapsamında asit ve bazların birleşince tepkimeye girdiğini somut olarak gösteren deney Fen Bilgisi öğretmenimiz Gökhan ARABACI rehberliğinde öğrencimiz Ömer Faruk YILMAZ tarafından gerçekleştirildi.

Şbt

Bugün okulumuzda BİGEP kapsamında 3.deneme sınavını gerçekleştirdik. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Dart turnuvasında derece yapan öğrencilerimize, velilerimizin huzurunda okul müdürümüz Mahmut Topal ve öğretmenlerimiz tarafından madalyaları takdim edildi. Başarılarından dolayı tekrardan kızlarımızı ve Beden Eğitim Öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem Veli Toplantımızı gerçekleştirdik. Katılım sağlayıan velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Dönem sonu BİGEP kapsamında: BİM pazarlama genel müdürü Saadetin ŞİMŞEK, Karaharabe köyü İmamı Mustafa POLAT, okul çalışanlarımızdan Ali MOL tarafından öğrencilerimize  Söyleşi/Tecrübe Aktarımında , tecrube ve birikimlerini öğrencilerimiz ile paylaştılar. Kendilerine bu paylaşımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda gerçekleştirilen Bilim Şenliği Etkinlikleri ile Öğrencilerimiz, eğlenceli gösteriler ve deneylerle bilim dünyasına adım attı. Öğrencilerimizin büyük ilgisine  mazhar oldu. Bu Etkinlikleri için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimiz angala oyununu öğrendikten sonra kendi sınıfları içerisindeki turnuvada başarılı olan öğrenciler sınıflar arası turnuvada akıl ve zekalarının sınırlarını zorladılar. Turnuvada dereceye giren öğrenciler ödüllerine kavuştular. Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz YILDIZ KIZLAR DART TURNUVASI kapsamında Şanlıurfa 3’üncüsü olarak derece yapmıştır. Altın kızlarımızı tebrik ediyor, emeklerinden dolayı kızlarımızla beraber bu başarının mimarı olan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hüseyin Pamuk’a teşekkür ediyoruz.

Ock

Daha başarılı ve verimli bir çalışma dönemi geçirmek için velililerimizle iş birliği içerisinde VELİ TOPLANTIMIZI gerçekleştirdik.

Ock

Öğrencilerimiz yaparak yaşayarak öğrenme modülüne göre derslerini daha verimli bir şekilde işliyorlar.