ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Küçükalanlı Ortaokulu

Ock

BİGEP kapsamında öğrencilerimize sınav stresi ile başa çıkma ve bir strateji belirlemeye yönelik seminer düzenlendi.

Ock

Öğrencilerimizin girmiş olduğu sınavlardan sonra öğretmenlerimizle değerlendirme toplantıları yapıldı.

Ock

Öğrencilerimizin daha iyi bir noktaya gelmelerinde bir plan dahilinde hareket etmek için ''Hazır Bulunuşluk Sınavlarını'' gerçekleştirdik.

Ock

BİGEP kapsamında veli ziretlerimiz son hız devam ediyor.

Ock

BİGEP kapsamında ortaokul ve ilkokul öğrencilerimize mahremiyet  ve akran zorbalığı eğitimi verildi.

Ara

Okulumuzda gerçekleştirilen Bilim Şenliği Etkinlikleri ile Öğrencilerimiz, eğlenceli gösteriler ve deneylerle bilim dünyasına adım attı.  Bu Etkinlikleri için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma programı çerçevesinde okulumuzda anma etkinlikleri yapıldı. SAYGI VE ÖZLEMLE....

Kas

2022-2023 LGS’de başarı sağlayıp FEN LİSESİ’ne yerleşen öğrencilerimize hediyeleri; Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü H.Murat YANMAZ,

ŞUTSO Başkanı M.Doğan YETİM,

MER.DER. Yönetim Kurulu Başkanı Sadık YETİM,

OSB Başkanı Nabi BAYRAM,

Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Sait AKDAĞ

Okul müdürümüz Mahmut TOPAL,velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımı ile verildi.

May

Küçükalanlı Orta Okulu olarak 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında ortak  olarak başlamış olduğumuz "in 2050" projemiz için projeye katkısı bulunan öğrencilerimize ve İngilizce Öğretmenimiz Yazgül GENÇ'e  teşekkür ederiz.

Projemiz kapsamında çocuklarımız 2050 yılında neler yaşayabileceklerini çeşitli etkinliklerimizle ortaya koyacaklardır. bir çok dersimizi de içinde barındıran projemiz disiplinler arası kapsamda oluşturulmuş olup 2023 Haziran ayında tamamlanacaktır.